6, 7 & 8 februari
Huisshowdagen

Meer informatie via: Huisshowdagen

Fauteuil op maat

Eetkamerstoel

Comfortabele stoelen om lang mee te tafelen

Lang tafelen zonder oncomfortabele zithoudingen. Dat is voor ons het belangrijkste punt rondom eetkamerstoelen, voor u ook? Dan zullen onze eetkamerstoelen u erg bevallen. En daarnaast kunnen wij u garanderen dat de stof of het leer na jaren gebruik er nog steeds mooi uit zal zien. Lees hieronder snel verder over onze eetkamerstoelen.


Afspraak maken
Eetkamerstoel - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Kom het ervaren in onze meubelfabriek

Ambacht en maatwerk zijn belangrijke begrippen tijdens het produceren van de eetkamerstoelen. Waarbij er wordt gewerkt met kwalitatief hoge stoffen en leersoorten, die tegen een stootje kunnen. De eetkamerstoelen zullen geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze worden gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw gedroomde eetkamerstoel werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Eetkamerstoel op maat

Met het zitcomfort die bij uw past

De eetkamerstoelen van Hofstede Raanhuis staan bekend om het zeer hoge zitcomfort. Waarbij ze in elk gewenst formaat geproduceerd worden. Zo passen de eetkamerstoelen altijd in uw interieur en bij uw wensen. Na lang tafelen zult u geen last krijgen aan u rug, dit is erg belangrijk bij een goede eetkamerstoel. Bekijk daarom snel met onze ontwerpers wat wij voor u kunnen betekenen.

Design geheel naar uw wens

In ons assortiment zitten velen stoffen en leersoorten waaruit u kunt kiezen, voor de bedekking van de stoel. Daarnaast zijn er onderstellen in allerlei vormen en verschillende materialen. Oftewel het design van de eetkamerstoel zal geheel in uw stijl worden samengesteld.

Bezoek onze showroom en bekijk de meubelcollectie

In onze showroom in Renkum kunt onze eetkamerstoelen komen bewonderen. Wij geven u hier graag het benodigde advies over de meubels. Waarbij we de mogelijkheden voor uw gedroomde eetkamerstoel zullen bekijken.

U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom. Of neem contact op om een afspraak te maken. We zien u graag langskomen!

Afspraak maken