Eetkamerfauteuil C-Line Round

Eetkamerfauteuil C-Line Round

Volledig aan te passen naar de stijl die bij u past!

De eigenwijze eetkamerfauteuil C-Line heeft een ronde vorm van de kuip. De eetkamerfauteuil biedt u een actief zitcomfort. De bekleding van de eetkamerfauteuil C-Line kunt u volledig aanpassen naar de stijl die bij u past. Ook kunt u het onderstel naar wens bepalen. Kiest u voor de slanke poten of stoerdere metalen poten? Met een barkruk onderstel staat de eetkamerfauteuil ook prachtig aan een bartafel of keukeneiland.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze prachtige eetkamerfauteuil? Wacht dan niet langer en kom langs in de showroom in Renkum. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u het juiste ontwerp te maken voor uw eetkamerfauteuil C-Line in het ronde model.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Vrijblijvend interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies