Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Eetkamerfauteuil Vintage

Hip, eigenwijs en geweldig zitcomfort

Het is erg leuk om deze eetkamerfauteuil door middel van diverse stoffen met elkaar te matchen. Dit resulteert in een speels geheel aan een mooie eettafel.

Het model hoeft niet alleen als eetkamerfauteuil gebruikt te worden. Hij is ook inzetbaar als kruk, barstoel of barkruk. Dit model is leverbaar in de houtsoort eiken of noten.

Dit model in stofgroep 6 bedraagt €567. Bent u benieuwd naar de Vintage collectie? Kom dan langs in onze showroom, waar we u graag te woord staan. Of neemt gerust contact met ons op.

Afspraak maken