Fauteuil Fox Midi

Fauteuil Fox Midi

Ultiem zitcomfort met een prachtig design

Een fauteuil moet goed zitten, ook na een uur. Dat vinden wij in ieder geval belangrijk. Dit hebben we daarom ook verwerkt in onze fauteuils. Daarnaast heeft het model Fox Midi een prachtig design die ook in uw woonkamer een eyecatcher vormt. Onze maatwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat uw stijl en wensen worden meegenomen tijdens de productie. Het eindresultaat van de fauteuil zal er een zijn waar u van droomde.

In onze showroom kunt u de Fox Midi fauteuil komen bewonderen en testen. Daarnaast bespreekt u met de ontwerpers de mogelijkheden en wensen die u heeft. Zo ontstaat er een fauteuil die prachtig in uw ruimte zal staan.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies