Zoeken

Gentle Fauteuils

Tailor-made masterpiece

Gentle Fauteuils

”Dames” fauteuil Gentle

De Gentle, onze compacte en zogeheten “dames” fauteuil. De ronde vormen van de fauteuil omarmen u en zorgen voor optimaal zitcomfort. Dit unieke meubelstuk geeft een ruimte persoonlijkheid. De Gentle is daarnaast ook leverbaar als loveseat. Combineer twee Gentle fauteuils of loveseats bij elkaar om samen thuis te kunnen genieten en tot rust te komen. En uiteraard komt deze fauteuil ook losstaand mooi tot zijn recht.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Gentle

In combinatie met ranke Rex poten krijgt de Gentle fauteuil een stijlvol en eigenwijs karakter. Liever een fauteuil met een klassieke uitstraling? Dan is hij perfect met de Vintage houten poten. Of kiest u voor de Gentle fauteuil met veder pootjes? Waar de keuzemogelijkheden normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder.

Bent u geïnteresseerd in de Gentle fauteuil of loveseat? Of benieuwd naar alle maatwerkmogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of een van onze dealers om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact op.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte