Fauteuil Gentle

Fauteuil Gentle

Vanaf €1326

Hier ziet u de Gentle, onze compacte en zogeheten “dames” fauteuil. We hebben de Gentle uitvoering ook in een loveseat. Het is prachtig om twee Gentle fauteuils of loveseats bij elkaar te combineren om thuis te kunnen genieten van het fijne samenzijn. Maar ook los staand komt deze fauteuil erg mooi tot zijn recht!

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Fauteuil Gentle

Dames fauteuil en loveseat

In combinatie met ranke Rex poten, krijgt de Gentle fauteuil een eigenwijs karakter. Liever een fauteuil met een klassiekere uitstraling? Dan is hij perfect met de Vintage houten poten.

Een voorbeeld is de Gentle fauteuil met houten poten. In stofgroep 6 is deze prachtige fauteuil voor €1.326 aan te schaffen.

Geïnteresseerd in de Gentle fauteuil en/of loveseat? Of benieuwd naar maatwerkmogelijkheden? Bezoek dan onze showroom om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact op.

Afspraak maken