Lizz fauteuil

Elegant & compact

De Lizz is een elegante en compacte bijzetfauteuil. Dankzij de strakke vormen heeft de fauteuil een sportief karakter. Naast het mooie design zit deze fauteuil ook nog eens heerlijk. Erg belangrijk wanneer u na een lange dag thuiskomt en comfortabel wilt bijkomen. De koudschuim vulling zorgt voor stevig en langdurig comfort.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Lizz fauteuil eruit?

Om deze fauteuil helemaal passend te maken in uw interieur heeft u de keuze uit verschillende stoffen en materialen. Ook kunt u kiezen uit meerdere onderbakopties, armopties en pootopties. Maatwerk is onze kracht. Samen creëren we uw droomfauteuil. Al onze meubels zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Nederland, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Bent u geïnteresseerd in de Lizz fauteuil? Of benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of een van onze dealers om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact op. We adviseren u graag. 

Inspiratie

De Lizz fauteil past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte