Zoeken

Lizz Fauteuil

Tailor-made masterpiece

Lizz Fauteuil

Elegant & compact

De Lizz is een elegante en compacte bijzetfauteuil. Dankzij de strakke vormen heeft de fauteuil een sportief karakter. Naast het mooie design zit deze fauteuil ook nog eens heerlijk. Erg belangrijk wanneer u na een lange dag thuiskomt en comfortabel wilt bijkomen. De koudschuim vulling zorgt voor stevig en langdurig comfort.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Lizz

Om deze fauteuil helemaal passend te maken in uw interieur heeft u de keuze uit verschillende stoffen en materialen. Ook kunt u kiezen uit meerdere onderbakopties, armopties en pootopties. Maatwerk is onze kracht. Samen creëren we uw droomfauteuil. Al onze meubels zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Nederland, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Bent u geïnteresseerd in de Lizz fauteuil? Of benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of een van onze dealers om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact op. We adviseren u graag.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte