Fauteuil Lizz

Fauteuil Lizz

Vanaf €1428

De Lizz is de meest elegante en compacte bijzetfauteuil van Hofstede Raanhuis. Door de stofkeuze heeft de fauteuil tevens een sportief karakter.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Fauteuil Lizz

Chique bijzetfauteuil met sportief karakter

Deze chique fauteuil is in diverse opties leverbaar: eigentijds, modern of klassiek! Bovendien staat de fauteuil bekend om zijn smalle armen. Als optie is hij ook te leveren met de elegante arm Quattro. Of heeft u liever tot de grond gestoffeerde armen? Er is veel in overleg mogelijk bij Hofstede-Raanhuis.

De Lizz bevindt zich in stofgroep 6 en heeft een prijs van €1.428. Benieuwd naar de mogelijkheden van dit model? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op.

Afspraak maken