Fauteuil Luca

Fauteuil Luca

Vanaf €781

Door een basis van zogeheten ‘vomschuim’, biedt deze eetkamerfauteuil de perfecte ondersteuning voor uw rug en armen. Dit zorgt er voor dat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten en genieten aan de eettafel.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Vrijblijvend interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies

Fauteuil Luca

Eetkamerfauteuil met hoge rug

De Luca eetkamerfauteuil heeft een elegante en verfijnde vormgeving met een hogere rug. Daarnaast is de fauteuil naar keuze leverbaar: u kunt bijvoorbeeld kiezen voor poten met of zonder wielen.

De Luca fauteuil met bijvoorbeeld houten poten in stofgroep 6 is verkrijgbaar voor €781. Heeft dit model uw interesse gewekt? Kom dan langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken. Of neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken