Zoeken

Lucia Fauteuil

Tailor-made masterpiece

Lucia Fauteuil

Stijlvol én perfect zitcomfort

Maak kennis met Lucia: een sierlijke fauteuil en een aanwinst voor elk interieur. De fauteuil is mooi rond vormgegeven en tot aan de vloer gestoffeerd. Het meubel heeft een vriendelijke, zachte uitstraling gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. Een fauteuil waar u heerlijk in weg kunt zakken en op kunt relaxen.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Lucia

Een fauteuil maakt uw zithoek compleet en is onmisbaar in elk interieur. Fauteuil Lucia is helemaal af te stemmen op uw wensen. Zo kunt u uitgebreid kiezen uit stofsoorten en pootopties. Lucia heeft een robuuste zitting waardoor u na een tijdje zitten nog steeds geniet van hetzelfde zitcomfort. We maken graag samen met u uw droommeubel.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons unieke meubels laten creëren. Uw interieurwensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid wordt. In onze meubelfabriek in Nederland kunt u ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren. Kom langs bij onze dealers of in onze showroom om de juiste impressie van het model te krijgen.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte