Fauteuil Lucia

Fauteuil Lucia

Vanaf €1538

Maak kennis met Lucia: een sierlijke fauteuil en ook wel het juweeltje in ieder huis. De fauteuil is mooi rond vormgegeven en tot aan de vloer gestoffeerd.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Fauteuil Lucia

Het juweeltje in ieder huis

De Lucia fauteuil heeft een robuuste zitting. Hierdoor geniet u na een tijdje zitten nog steeds van het zelfde zitcomfort.

Voor €1.538 is de Lucia fauteuil uit stofgroep 6 van u. U kunt altijd langskomen in de showroom of contact met ons opnemen, mocht u nog vragen hebben, maatwerk willen bespreken of een impressie willen krijgen van dit prachtige model.

Afspraak maken