Lucia fauteuil

Stijlvol én perfect zitcomfort

Maak kennis met Lucia: een sierlijke fauteuil en een aanwinst voor elk interieur. De fauteuil is mooi rond vormgegeven en tot aan de vloer gestoffeerd. Het meubel heeft een vriendelijke, zachte uitstraling gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. Een fauteuil waar u heerlijk in weg kunt zakken en op kunt relaxen.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Lucia eruit?

Een fauteuil maakt uw zithoek compleet en is onmisbaar in elk interieur. Fauteuil Lucia is helemaal af te stemmen op uw wensen. Zo kunt u uitgebreid kiezen uit stofsoorten en pootopties. Lucia heeft een robuuste zitting waardoor u na een tijdje zitten nog steeds geniet van hetzelfde zitcomfort. We maken graag samen met u uw droommeubel.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons unieke meubels laten creëren. Uw interieurwensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid wordt. In onze meubelfabriek in Nederland kunt u ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren. Kom langs bij onze dealers of in onze showroom om de juiste impressie van het model te krijgen.

Inspiratie

De Lucia past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte