Ook uit deze collectie

Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Fauteuil Quattro

Eigentijdse oor-fauteuil met ultiem zitcomfort

De fauteuil staat bekend om zijn ultieme zitcomfort. Het is dé fauteuil waar je na een lange of drukke dag heerlijk in kunt ontspannen.

Het Quattro model is tevens leverbaar in een XL-variant (5cm hoger, breder en dieper) en als bijpassende bank. De gemiddelde levertijd is ca. 10 – 12 weken.

De Quattro fauteuil met bijvoorbeeld houten poten in stofgroep 6 is voor €2.002 verkrijgbaar. U bent altijd welkom om langs te komen in de showroom om de juiste impressie te krijgen of maatwerkmogelijkheden te bespreken. Of neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken