Zoeken

Quattro fauteuil

Eigentijdse oor-fauteuil

De Quattro is onze eigentijdse oor-fauteuil en heeft een onderscheidend karakter, door zijn wat meer klassieke vormen. Prachtig en veelzijdig. De hoge rug van de fauteuil geeft de stoel extra comfort en zorgt voor lang zitplezier. Ervaar de luxe.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Quattro eruit?

Een fauteuil maakt uw zithoek compleet en is dan ook onmisbaar in uw interieur. De design fauteuil Quattro is helemaal af te stemmen op uw wensen. Zo kunt u uitgebreid kiezen uit stof- en leersoorten, pootopties en afwerkingen. Ook is de stoel verkrijgbaar in verschillende formaten. We maken graag samen met u uw fauteuil op maat.

Onze Nederlandse fabriek is al meer dan 100 jaar in Renkum gevestigd, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Bij Hofstede Raanhuis staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in onze meubels, van het ontwerp tot de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte