Gesloten:

Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Fauteuil op maat

Relaxfauteuil op maat

Eigentijdse fauteuil op maat

Hofstede Raanhuis staat bekend om haar oer-Hollandse meesterschap. Wij zijn één van de weinige fabrikanten met veel ruimte voor individuele wensen binnen onze eigentijdse collecties. Dit zorgt ervoor dat het altijd mogelijk is om maatwerk te bespreken, dit geldt dus ook voor onze prachtige Kappa, Cernobbio en mantua


Afspraak maken
relaxfauteuil op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Dagelijks zijn er bij Hofstede Raanhuis in de meubelfabriek ervaren vakmannen bezig met het realiseren van de mooiste meubelen. Door deze ervaring, kennis en kunde weten zij precies te voorzien in de individuele wensen en behoefte van onze klanten. Met de beste productiemethodes wordt er met veel aandacht gewerkt aan hoogwaardige kwaliteitsmeubelen.

Afspraak maken

Relaxfauteuil op maat

Voor optimaal zitcomfort

Een verkeerde zithouding kan diverse klachten opleveren aan uw schouders, rug en nek. Om dit te voorkomen is het kiezen van een goede stoel van belang. Een relaxfauteuil zorgt ervoor dat uw lichaam voldoende wordt ondersteund. En wat is er nou fijner dan heerlijk wegzakken in een comfortabele relaxfauteuil?

De Kappa relaxfauteuil van Hofstede Raanhuis heeft een bijzonder vlot en eigentijdse vormgeving. Waarbij een geweldig zitcomfort ook niet ontbreekt. Ook kunt u kiezen voor een relaxfauteuil met motoren. Hiermee kan de relaxfauteuil gemakkelijk en traploos in verschillende standen worden versteld. De been-, hoofd- en rugsteun zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen zodat de relaxfauteuil naar wens wordt.

Bovendien is het mogelijk om de Kappa relaxfauteuil in verschillende maten te leveren. We hebben varianten in Small, Medium en Large met verschillende soorten armen.

Kom snel langs

Bent u benieuwd naar het ultieme zitcomfort van onze Kappa relaxfauteuil? Kom dan gerust langs in onze showroom in Renkum en ervaar het zelf. Onze specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen met deskundig advies op maat. U kunt ook gerust contact met ons opnemen voor vragen of maatwerkmogelijkheden.

Afspraak maken