Relaxfauteuil Kappa

Relaxfauteuil Kappa

Vanaf €1789

Deze uitmuntend zittende relaxfauteuil heeft een geweldig zitcomfort. Hij heeft een bijzonder vlot en eigentijdse vormgeving. Het is mogelijk om de Kappa te leveren in diverse maten, zoals Small, Medium en Large en met verschillende type armen.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Fauteuil Kappa

Eigentijdse relaxfauteuil

Het is mogelijk om te kiezen voor een uitvoering met motoren. Door de bediening elektrisch, 3 -motorig, kan de fauteuil heel gemakkelijk in verschillende standen worden gezet. Waarbij de been- en de rugsteun onafhankelijk verstelbaar van elkaar zijn. Zelfs de hoofdsteun is apart te verstellen.

De Kappa relaxfauteuil (stofgroep 6) in de uitvoering Medium, handmatig manueel, met houten pootjes, is voor €1.789 te verkrijgen. Bent u benieuwd of heeft u nog vragen? Kom dan langs in de showroom of neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken