Zoeken

Volterra Fauteuil

Tailor-made masterpiece

Volterra Fauteuil

Verrassend & uniek

Een fauteuil die u keer op keer verrast. Dat is de Volterra fauteuil. Met rank gevormde poten en een gracieuze zitting voor perfect zitcomfort. Op het eerste gezicht strak en eenvoudig vormgegeven, maar als u goed kijkt ziet u dat dit ontwerp tot in detail is uitgedacht.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Volterra

De design fauteuil is een stoel die in elk interieur tot zijn recht komt. Perfect af te stemmen op uw specifieke interieurwensen. Kies uit onze collectie met talloze stof- en leersoorten van stuk voor stuk prachtige kwaliteit. Zo kunnen we uw woondromen werkelijkheid kunnen laten worden.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. In eigen producties ontwerpen en maken wij mooie meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. Echt maatwerk is onze passie. Masterpieces ontworpen voor u.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte