Volterra fauteuil

Verrassend & uniek

Een fauteuil die u keer op keer verrast. Dat is de Volterra fauteuil. Met rank gevormde poten en een gracieuze zitting voor perfect zitcomfort. Op het eerste gezicht strak en eenvoudig vormgegeven, maar als u goed kijkt ziet u dat dit ontwerp tot in detail is uitgedacht.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Volterra fauteuil eruit?

De design fauteuil is een stoel die in elk interieur tot zijn recht komt. Perfect af te stemmen op uw specifieke interieurwensen. Kies uit onze collectie met talloze stof- en leersoorten van stuk voor stuk prachtige kwaliteit. Zo kunnen we uw woondromen werkelijkheid kunnen laten worden.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. In eigen producties ontwerpen en maken wij mooie meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. Echt maatwerk is onze passie. Masterpieces ontworpen voor u.

Inspiratie

De fauteuil komt in elk interieur tot zijn recht

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte