Inspiratie

Binnenkijken in Arnhem

Binnenkijken Arnhem - header

Italiaans temperament en oer-Hollands meesterschap

Aan een van de bekendste en belangrijkste pleinen van Arnhem ligt een oud kantoorpand dat is verbouwd tot prachtige appartementen. De eigenaren van één van de appartementen hebben voor het vormgeven en indelen van de ruimtes een interieurarchitect in de arm genomen. En voor de concrete vertaalslag naar welke stoel, welke bank, welke formaten en welk comfort hebben de maatwerk meubels van Hofstede Raanhuis een belangrijke rol gespeeld.

Licht en ruim appartement

Het eindresultaat is een licht, ruim appartement dat klopt tot in detail. Een interieur dat is gecreëerd door twee werelden te laten samenvloeien; het ambacht van Hofstede Raanhuis in combinatie met het raffinement van het ontwerp van de interieurarchitect. De architect heeft een interieurplan gemaakt van hoe de ruimtes ingevuld zouden moeten worden. In samenwerking mocht Hofstede Raanhuis de gehele inrichting verzorgen.

Het kleurpalet met steenrode kleuren

Er is gekozen voor een compleet nieuw interieur. De eigenaren hadden drie wensen voor hun interieur, namelijk eigenheid, kwaliteit en een optimale oplossing voor de ruimte. De woonruimte is open gehouden en in balans. Binnen de open ruimte zijn sfeervolle hoeken gecreëerd die zorgen voor een eigen en verrassende sfeer. De keuken was de basis voor het kleurpalet. De steenrode kleur komt vanuit de kleurader in het marmeren keukenblad. Samen met de kleur van de keukenkasten zijn dit de themakleuren geworden en een basispalet voor de rest van het interieur.

Optimale balans door maatwerkopties

Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en meubels perfect in balans te laten zijn, boden de maatwerkopties van Hofstede Raanhuis oplossing. Meubels van Hofstede Raanhuis worden op maat gemaakt op basis van de woonwensen en naar de toepassingen van de ruimte. ‘’Bij de Basso bank die in de woonkamer is geplaatst, vonden we het bijvoorbeeld belangrijk dat de kussens allemaal van gelijke grootte zijn, want dat zorgt voor rust. De maatvoering van de Basso bank is hierop aangepast en komt zo perfect tot zijn recht’’, aldus de adviseur vanuit Hofstede Raanhuis. ‘’Ook het zitcomfort is aangepast naar wens van de eigenaren; een bank waar je echt in zit, heerlijk zacht als een warme deken die om je heen sluit.’’

De perfecte combinatie aanpasbaar aan uw wensen

Dankzij de enorme diversiteit binnen de stofcollectie van Hofstede Raanhuis is de stof altijd aan te passen naar de interieurwensen en de leefsituatie. Zo is de stof op de Basso bank schitterend én praktisch. Ook de stof op de C-line eetkamerstoelen, de poefjes en de ronde fauteuil bij het raam zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd. De Egde eettafel en de materialen van de salontafel zijn hierop afgestemd en zorgen voor een warm interieur dat helemaal in balans is en perfect aansluit op de drie woonwensen van de eigenaren.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte