Inspiratie

Binnenkijken in Bennekom

Sfeervol, stijlvol en licht

Een sfeervol interieur waar warme kleuren, prachtige materialen en veel licht de hoofdrol spelen. Er is veel ruimte voor daglicht dankzij de mooie raampartijen van buiten naar binnen. Ook binnen is gekozen voor het plaatsen van ruiten waardoor de ruimtes met elkaar verbonden zijn, maar de ruimtes ook van elkaar afgesloten kunnen worden. Om jezelf even terug te trekken met een boek bij de haard of juist alles open te houden voor gezelligheid met het gezin.

Masterpieces van Nederlandse bodem

De meubels van Hofstede Raanhuis komen perfect tot hun recht binnen het interieur. Dankzij de lange eettafel met de C-line eetkamerstoelen wordt de ruimte optimaal benut. De kastenwand biedt plek om spullen op te bergen, maar ook op mooie items tentoon te stellen. In de keuken staan de prachtige C-line barkrukken voor eenheid in het interieur. Bij de haard kruip je heerlijk weg op de Xavier bank en de Lucia fauteuil en de Gentle fauteuil maken het geheel af.

nieuwsbrief

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.