Blogs

De woontrends voor 2024

Op zoek naar inspiratie voor een nieuw interieur? Het uitzoeken van een interieur is niet altijd eenvoudig. Wij helpen u alvast een eindje op weg en zetten de nieuwste trends en materialen voor u op een rij voor in iedere ruimte. In 2024 gaat het namelijk niet alleen om wat er in ons interieur aanwezig is, maar ook om het verhaal erachter. 

Natural living

Rustig kleurgebruik, rijke materialen en texturen geïnspireerd op de natuur; dat is de natural living trend voor dit jaar. De drang om de natuur in huis te halen. Dit kunt u uiteraard doen door prachtige planten te plaatsen, maar ook het gebruik van natuurlijke materialen in uw meubels helpt hierbij. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste eikenhouten tafel. Of denk aan een bank met organische vormen in een natuurlijke tint. Creëer een rustgevend geheel. 

Curved lines

Een trend die we al eerder hebben gezien en die in 2024 nog een stapje verder gaat, is het gebruik van ronde vormen. Ronde en organische vormen geven een verzachting aan uw interieur. Dit kunt u subtiel in uw interieur verwerken door het kiezen van een buffetkast met zacht afgeronde hoeken of een bank met een ovaal loungegedeelte. Ontdek onze Ricci bank met zijn vriendelijke uitstraling. Wilt u grootser uitpakken? Kies dan bijvoorbeeld voor een ovale eettafel zoals onze Tortona bar table of een gebogen bank zoals de Guiliana

Sustainable living

Sustainable living staat voor duurzaam leven. Een woord dat we al veel horen en ook een steeds grotere rol krijgt in het interieur. Bewust kopen, kiezen voor kwaliteit en geen vervuilende massaproductie met snel wisselende collecties. Ambachtelijk vakwerk wordt steeds belangrijker. Kies voor producten die met zorg zijn gemaakt en jarenlang mooi blijven in uw interieur. Gemaakt van stevige, natuurlijke en eerlijke materialen. 

Personal touch

Maak uw interieur uniek. Voeg persoonlijkheid in uw interieur toe. Denk hiervoor aan maatwerk meubels waar u uw eigen draai aan kunt geven. Zo krijgt u de mooiste meubels die helemaal bij uw interieur en woonwensen aansluiten. Wist u dat we bij Hofstede Raanhuis een stap verder gaan dan waar de maatwerkopties normaal gesproken stoppen? Zo hebben onze meubels niet alleen een ruime hoeveelheid opstellingen en indelingen, maar kunt u onder andere ook de juiste armleuning dikte kiezen, zelf het comfort type bepalen en uiteraard kiezen uit een ruime hoeveelheid kleuren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze adviseurs helpen u graag. Zoek een dealer bij u in de buurt of bezoek onze showroom in Renkum.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte