Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Kast op maat

Kasten op maat

Kasten op maat op aanvraag / in overleg

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide kastencollectie. Al onze kasten zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Rustiek of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. Wandkasten, boekenkasten, wandconsoles, TV-meubels en dressoirs. Alle kasten zijn in standaardmaten leverbaar.


Vrijblijvend interieuradvies
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
1 houtsoort
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij de kasten van Hofstede Raanhuis staat ambacht en maatwerk centraal. Waarbij er wordt gewerkt met echt eikenhout. Wij maken bij Hofstede Raanhuis ook kasten op maat gemaakt. Bij een kast op maat laten maken, zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om uw ideale kast werkelijkheid te laten worden.

Vrijblijvend interieuradvies

Meubel in veel afmetingen en afwerkingen

Een kast is een onderdeel die goed terug is te zien in het interieur. Daarom erg belangrijk dat het past bij uw wensen en de ruimte. Hofstede Raanhuis heeft prachtige eikenhouten kasten in de collectie die aan te passen zijn in de betreffende stijl. Onze kasten zullen een statement maken in uw desbetreffende ruimte en tegelijkertijd een rustige look uitstralen.

Kast op maat

De collectie

Onze collectie bevat veel soorten kasten. Denk hierbij aan boekenkast, Tv-meubels, wandkasten, dressoirs en ook bureaus. Hiernaast heeft Hofstede Raanhuis nog andere soorten kasten.

Op deze pagina kunt u ontdekken hoe de kastencollectie van Hofstede Raanhuis er uitziet. De voorbeelden die u ziet zijn een idee van hoe het model kan worden uitgevoerd. De kasten zijn in overleg nog naar uw wensen aan te passen.

Geheel op maat

Naast de standaardmaten van onze kasten, is het mogelijk om de gekozen kast op maat te leveren. Iedereen heeft namelijk een andere soort ruimte en verschillende wensen. Wij luisteren graag naar uw behoeftes om zo een perfecte en unieke kast te creëren.

Zo is het formaat en de indeling van een kast bijvoorbeeld aan te passen. Maar denk ook aan de kleur en de keuze tussen wel of geen handgrepen en de uitvoering hiervan. Samen met u zullen we de gedroomde kast geheel op maat samenstellen.

Kast op maat

Advies

Verschillende modellen van de Hofstede Raanhuis kastencollectie zijn te zien in onze showroom in Renkum. U kunt tijdens de openingstijden langskomen of een afspraak maken. Hier zult u advies op maat ontvangen over de mogelijkheden van de kasten. Vervolgens kunnen de ontwerpers met u aan de slag gaan, zo zijn de eerste stappen voor uw droomkast gezet.

Kom gerust bij ons langs, of u nu alleen even wilt kijken of een gesprek met onze adviseurs wilt aan gaan. We zien u graag langskomen.

Vrijblijvend interieuradvies

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het orientatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.