Zoeken

Laat uw droomkast maken

Onze collectie bevat vele soorten kasten. Denk hierbij aan boekenkasten, tv-meubels, wandkasten, dressoirs en bureaus. Tijdloze designs die naar uw wens op maat gemaakt kunnen worden. Zo heeft u ruime keuze in de indeling van uw kast.

Wilt u een extra lade of extra (schuif)deur toevoegen, of meer opbergruimte creëren met extra houten legplanken? Dat is altijd mogelijk bij Hofstede Raanhuis.

Op deze pagina kunt u ontdekken hoe de kastencollectie van Hofstede Raanhuis eruitziet. De voorbeelden die u ziet, geven een idee van hoe het model kan worden uitgevoerd. De kasten zijn naar uw wensen aan te passen.

Kast in veel afmetingen en afwerkingen

Naast de standaardmaten van onze kasten, is het mogelijk om de gekozen kast geheel op maat te leveren. Elk huis heeft andere ruimtes, iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak en verschillende wensen. Wij luisteren graag naar uw behoeftes om zo een perfecte en unieke kast te creëren.

U kunt niet alleen de houtkleur en afwerking bepalen, ook kunt u uw favoriete onderstel kiezen en uiteraard het formaat. Maar denk ook aan wel of geen handgrepen en de uitvoering ervan. Samen met u zullen we de gedroomde kast geheel op maat samenstellen.

Advies

De modellen van de Hofstede Raanhuis kastencollectie zijn te zien in ons Design Center in Renkum. U kunt tijdens de openingstijden langskomen of een afspraak maken. Ook kunt u bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt terecht om onze kasten te bekijken.

Ontvang advies op maat over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, zo zijn de eerste stappen voor uw droomkast gezet. We zien u graag langskomen.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte