Open dag 14 en 15 juni
Tot 40% korting op showroom modellen vanwege vernieuwing van onze showroom. Maak een afspraak voor gratis interieuradvies.
Meer informatie
Kast op maat

Kasten

Eikenhout of notenhout

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide kastencollectie. Al onze kasten zijn verkrijgbaar in echt eikenhout met verschillende afwerkingen. Rustiek of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. Wandkasten, boekenkasten, wandconsoles, TV-meubels en dressoirs. Alle kasten zijn in standaardmaten en op maat leverbaar.


Gratis interieuradvies
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij de kasten van Hofstede Raanhuis staat ambacht en maatwerk centraal. Waarbij er wordt gewerkt met echt eikenhout. De kast zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om uw droom kast werkelijkheid te laten worden.

Gratis interieuradvies

Kast op maat

Meubel in veel afmetingen en afwerkingen

Een kast is een onderdeel die goed terug is te zien in het interieur. Daarom erg belangrijk dat het past bij uw wensen en de ruimte. Hofstede Raanhuis heeft prachtige eikenhouten kasten in de collectie die aan te passen zijn in de betreffende stijl. Onze kasten zullen een statement maken in uw desbetreffende ruimte en tegelijkertijd een rustige look uitstralen.

Verschillende soorten

Onze collectie bevat veel soorten kasten. Denk hierbij aan boekenkast, Tv-meubels, wandkasten, dressoirs en ook bureaus. Hiernaast heeft Hofstede Raanhuis nog andere soorten kasten.

Op deze pagina kunt u ontdekken hoe de kastencollectie van Hofstede Raanhuis er uitziet. De voorbeelden die u ziet zijn een idee van hoe het model kan worden uitgevoerd. De kasten zijn in overleg nog naar uw wensen aan te passen.

Geheel op maat

Naast de standaardmaten van onze kasten, is het mogelijk om de gekozen kast geheel op maat te leveren. Iedereen heeft namelijk een andere soort ruimte en verschillende wensen. Wij luisteren graag naar uw behoeftes om zo een perfecte en unieke kast te creëren.

Zo is het formaat en de indeling van een kast bijvoorbeeld aan te passen. Maar denk ook aan de kleur en de keuze tussen wel of geen handgrepen en de uitvoering hiervan. Samen met u zullen we de gedroomde kast geheel op maat samenstellen.

Showroom

Verschillende modellen van de Hofstede Raanhuis kastencollectie is te zien in onze showroom in Renkum. U kunt tijdens de openingstijden langskomen of een afspraak maken. Hier zult u advies op maat ontvangen over de mogelijkheden van de kasten. Vervolgens kunnen de ontwerpers met u aan de slag gaan, zo zijn de eerste stappen voor uw droom kast gezet.

Kom gerust bij ons langs, of u nu alleen even wilt kijken of een gesprek met onze adviseurs wilt aan gaan. We zien u graag langskomen.

Gratis interieuradvies