Zoeken

Arona dressoir

Tailor-made masterpiece

Arona dressoir

Altijd uw ideale dressoir

Bent u op zoek naar een meubel dat klasse uitstraalt? Kies van voor de Arona dressoir. Een zacht en verfijnd design met organische vormen. Voor een vriendelijke en warme uitstraling in uw interieur. Met zowel lades als planken om elk item op de juiste plek en uit het zicht op te bergen.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

Ontdek alle opties en laat Arona dressoir perfect aansluiten op uw wensen en de rest van uw interieur. Zo kunt u zelf uit één van de tien houtkleuren kiezen, gladde of robuuste afwerking van het hout en een passende maatvoering dankzij een ruime hoeveelheid maatwerk opties. Hollands vakmanschap en maatwerk. In eigen producties ontwerpen en maken wij de mooiste meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. Masterpieces ontworpen voor u.

 

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte