Zoeken

Arona hangend tv-meubel

Tailor-made masterpiece

Arona hangend tv-meubel

Altijd uw ideale tv-meubel

Perfect voor het opbergen van persoonlijke items en media apparatuur, zoals dvd’s, cd’s en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren. Een luchtig en stijlvol design doordat deze aan de muur hangt en daardoor lijkt te zweven. Ontworpen met zachte vormen. Nuchterheid en de kracht van eenvoud. Allemaal gecombineerd in één design.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

De Arona hangend tv-meubel is duurzaam gemaakt van FSC gecertificeerd, robuust eikenhout. Af te stemmen op uw wensen door een ruime hoeveelheid aan kleuren en beschikbaar in diverse afmetingen. Met een gladde houtafwerking of brushed voor een extra stoere uitstraling.

Naast het tv-meubel biedt de Arona collectie ook een eettafel, salontafel, cabinet en meer. Onderdeel van de Hofstede Raanhuis collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Hoogwaardige houtsoorten, luxe en rijke stoffen en sprekende kleuren. De collectie staat voor schoonheid, die perfect past bij de verfijnde stijlvolle meubels.

 

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte