Zoeken

Arona roomdivider

Tailor-made masterpiece

Arona roomdivider

Altijd uw ideale roomdivider

De Arona roomdivider biedt u de mogelijkheid om een plek af te zonderen, vult het interieur aan en geeft direct sfeer. Stel uw mooiste items tentoon op de houten planken van de scheidingswand. Het tijdloze ontwerp en de persoonlijke accessoires zorgen voor een stijlvolle eyecatcher in de ruimte. De afgeronde vormen van het design creëren een gevoel van geborgenheid.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

U stelt de roomdivider zelf samen. U heeft keuze uit tien houtkleuren. Daarnaast is de roomdivider leverbaar in twee maatvoeringen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

De Arona roomdivider is naadloos te combineren met de Arona cabinet, de Arona sideboard en de andere stijlvolle houten meubelen uit de Arona collectie. Bij Hofstede Raanhuis weten we dankzij jarenlange ervaring precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Wij adviseren u graag bij één van onze dealers bij u in de buurt.

 

Verschillende configuraties

Arona roomdivider

Arona roomdivider

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte