Zoeken

Arona tv-meubel

Tailor-made masterpiece

Arona tv-meubel

Altijd uw ideale tv-meubel

De Arona TV sideboard biedt ruime opbergruimte en geeft uw interieur zachtheid. Een uniek meubelstuk met organische vormen voor een gevoel van geborgenheid. Gemaakt van eerlijke, duurzame materialen. Het ontwerp is slank en minimalistisch vormgegeven. Een mooi design gecombineerd met praktische opbergruimte.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

Het tv-meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd met originele houtverbindingen zodat het meubel zeer sterk is. Beschikbaar in een ruime diversiteit aan maten, van 3-deurs tot 6-deurs. Zo past het meubel altijd in uw interieur. Vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout en beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Bij Hofstede Raanhuis leveren we maatwerk om uw droommeubel werkelijkheid te laten worden.

Naast het tv-meubel biedt de Arona collectie ook een eettafel, salontafel, cabinet en meer. Onderdeel van de Hofstede Raanhuis collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Hoogwaardige houtsoorten, luxe en rijke stoffen en sprekende kleuren. De collectie staat voor schoonheid, die perfect past bij de verfijnde stijlvolle meubels.

 

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte