Zoeken

Arona wandkast

Tailor-made masterpiece

Arona wandkast

Altijd uw ideale wandkast

Een kast voor het opbergen van uw spullen. Om uw interieur zachtheid en warmte te geven. Een kast met een praktische functie, maar vooral heel fijn om naar te kijken. De Arona wandkast combineert nuchterheid en de kracht van eenvoud in één uniek meubelstuk. Voor in de woonkamer, eetkamer of het kantoor.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Arona

Bent u op zoek naar een smalle kast die weinig ruimte inneemt of wilt u een kast die extra veel opbergruimte biedt? De Arona wandkast is beschikbaar in twee verschillende maten, dus de keuze is aan u. Vervaardigd uit sterk, kwalitatief eikenhout in een gladde of brushed afwerking. Het hout waaruit de kast is vervaardigd is duurzaam en FSC gecertificeerd. Van zwart tot donkerbruin en van grijs tot naturel; kies uw eigen kleur uit onze 10 opties.

 

Verschillende configuraties

Arona wandkast

Arona wandkast

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte