Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Kast op maat

Bibliotheekkast

In te delen naar uw wensen

Een bibliotheekkast die precies in uw ruimte past. En waarbij de indeling en diepte van de kast aansluit bij uw wensen. Dat is erg moeilijk te vinden maar niet bij Hofstede Raanhuis. Wanneer u bij ons een kast uitzoekt zal deze op maat worden gemaakt, geheel naar uw wensen.

Wat het resultaat is? Een bibliotheekkast die is gemaakt voor de desbetreffende ruimte in uw woning. Lees onderaan de pagina snel verder over onze op maat bibliotheekkasten.


Afspraak maken
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij de bibliotkeekkasten van Hofstede Raanhuis staan ambacht en maatwerk centraal. Waarbij er wordt gewerkt met echt eikenhout. De kast zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw droom bibliotheekkast werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Bibliotheekkast op maat

Met de afmetingen en indeling die uw wenst

Boeken en spullen die opgeborgen moeten worden, of u een mooi plekje wil geven? Dit kan geheel in (uw) stijl. En wat nog beter is u hoeft niet bang te zijn dat de kast niet zal passen in de ruimte. Of dat uw spullen te groot zijn voor tussen de plankjes. Wij zullen namelijk samen met u een bibliotheekkast ontwerpen die precies bij uw behoeftes past. Lees snel verder.

Eikenhout voor hoge kwaliteit

Onze bibliotheekkasten zijn verkrijgbaar in echt eikenhout. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft het ook nog een erg belangrijk voordeel. Dit sterke materiaal zal er namelijk voor zorgen dat de planken uw boeken en spullen met gemak kunnen dragen. Oftewel geen gebogen planken met onze bibliotheekkasten.

Wat nog beter is, bij de bibliotheekkasten is er maar liefst keuze uit 40 houtkleuren. Waarbij het design ook nog is aan te passen door u. Gegarandeerd dat het resultaat er een is waar u van droomde.

Montage door ons

Het opzetten van kasten kan voor veel verwarring en moeilijkheden zorgen. Vooral bij een bibliotheekkast met zijn vele plankjes. Maar bij ons maakt u zich daar geen zorgen om. De kast wordt namelijk bij levering gelijk in elkaar gezet. Zo kunt u direct genieten van uw bibliotheekkast.

Showroom voor inspiratie en ontwerpen

De kastencollectie van Hofstede Raanhuis kunt u bekijken in onze showroom. Het adres is Energieweg 6 in Renkum. Hier doet u inspiratie op over onze mogelijke bibliotheekkasten. Daarnaast staan onze ontwerpers klaar om te kijken hoe de kast voor u op maat kan worden gemaakt.

Kom gerust bij ons langs, of u nu alleen even wilt kijken of een gesprek met onze adviseurs wilt aan gaan. We zien u graag langskomen!

Afspraak maken