Kast op maat

Boekenkast

In te delen naar uw wensen

Een boekenkast die precies in uw ruimte past. En waarbij de indeling en diepte van de kast aansluit bij uw wensen. Dat is erg moeilijk te vinden maar niet bij Hofstede Raanhuis. Wanneer u bij ons een kast uitzoekt zal deze op maat worden gemaakt, geheel naar uw wensen.

Wat het resultaat is? Een boekenkast die is gemaakt voor de desbetreffende ruimte in uw woning. Lees onderaan de pagina snel verder over onze op maat boekenkasten.


Afspraak maken
Boekenkast - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij de boekenkasten van Hofstede Raanhuis staat ambacht en maatwerk centraal. Waarbij er wordt gewerkt met echt eikenhout. De kast zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw droom boekenkast werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Boekenkast op maat

Met de afmetingen en indeling die uw wenst

Boeken en spullen die opgeborgen moeten worden, of u een mooi plekje wil geven? Dit kan geheel in (uw) stijl. En wat nog beter is u hoeft niet bang te zijn dat de kast niet zal passen in de ruimte. Of dat uw spullen te groot zijn voor tussen de plankjes. Wij zullen namelijk samen met uw een boekenkast ontwerpen die precies bij uw behoeftes past. Lees snel verder.

Eikenhout voor hoge kwaliteit

Onze boekenkasten zijn verkrijgbaar in echt eikenhout. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft het ook nog een erg belangrijk voordeel. Dit sterke materiaal zal er namelijk voor zorgen dat de planken uw boeken en spullen met gemak kunnen dragen. Oftewel geen gebogen planken bij onze boekenkasten.

Wat nog beter is, bij de boekenkasten is er maar liefst keuze uit 10 houtkleuren. Waarbij het design ook nog is aan te passen door u. Gegarandeerd dat het resultaat er een is waar u van droomde.

Montage door ons

Het opzetten van kasten kan voor veel verwarring en moeilijkheden zorgen. Vooral bij een boekenkast met zijn vele plankjes. Maar bij ons maakt u zich daar geen zorgen om. De kast wordt namelijk bij levering in elkaar gezet. Zo kunt u gelijk genieten van uw boekenkast.

Showroom voor inspiratie en ontwerpen

De boekenkasten van Hofstede Raanhuis zijn te bekijken in onze showroom. Deze bevindt zich aan de Energieweg 6 in Renkum. U kunt hier inspiratie opdoen over de mogelijkheden rondom het ontwerp van de boekenkasten. Met onze ontwerpers gaat u aan de slag om de kast geheel op maat te maken in het gewenste design.

Wacht dus niet langer en creëer uw gedroomde boekenkast die precies bij u past.

Afspraak maken