Cuadro boekenkast

Cuadro boekenkast

Volledig naar uw wensen in te delen

Iedereen heeft een andere woonruimte en wensen, wij snappen dat een standaardformaat kast daar niet altijd bij past. Kies daarom voor de Cuadro boekenkast die geheel naar uw wensen wordt ontworpen. Denk hierbij aan de indeling en diepte van de boekenkast volgens de afmetingen die u wenst. Zo passen al uw boeken of andere spullen perfect in de kast.

Wat de mogelijkheden zijn qua design? U kunt kiezen uit vele houtsoorten en -kleuren. Maar denk ook aan de keuze tussen lades of deurtjes en wel of geen ingebouwde verlichting. Samen maken we van uw gewenste unieke Cuadro boekenkast een prachtig resultaat.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken