Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Kast op maat

Buffetkast

Zoveel opbergruimte als u wilt

Een Buffetkast die precies de hoeveelheid opbergruimte biedt die u nodig heeft. En ook de juiste afmetingen heeft om het passend in uw ruimte te krijgen. Dat kan bij Hofstede Raanhuis voor u geregeld worden. Wij maken namelijk uw buffetkast geheel op maat. Waarbij het design en de indeling door u te bepalen zijn. Onze ontwerpers helpen u hier graag bij. Lees snel verder om meer over de buffetkasten te weten te komen.


Afspraak maken
Buffetkast - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

U ervaart het in de meubelfabriek

Bij de buffetkasten van Hofstede Raanhuis staan de termen ambacht en maatwerk centraal. Waarbij er wordt gewerkt met echt eikenhout. De kast zal geheel naar uw wensen worden ontworpen waarna deze wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw droom buffetkast werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Buffetkast op maat

Passend in uw ruimte

Heeft u berging nodig of wilt u bepaald servies of andere spullen een mooi plekje geven? Dat is mogelijk met onze prachtige buffetkasten. Waarbij schoonmaken amper nodig is omdat alles stofvrij staat. Kies er zelf voor hoeveel spullen u in of juist uit het zicht wilt plaatsen. U bepaald namelijk hoe er invulling wordt gegeven aan de buffetkast. Lees verder over de voordelen van onze buffetkasten.

Stevig eikenhout voor kwaliteit

De buffetkasten worden gemaakt uit echt eikenhout. Dit is een sterk materiaal wat ervoor zorgt dat de planken bij zwaar gewicht niet zullen doorbuigen. U kunt gerust zijn over het welzijn van u spullen door de stevige kasten die wij leveren. Daarnaast heeft eikenhout een natuurlijke uitstraling.

U kunt bij ons uit maar liefst 10 houtkleuren kiezen voor uw buffetkast. Het design wordt daarnaast ook door u bepaald. Geeft u een voorkeur aan landelijke deurtjes of aan strakke lades? Maak samen met ons een ontwerp die bij uw wensen en de ruimte aansluiten.

Wij monteren

Een kast monteren kan best wel moeilijk zijn. Bij een buffetkast en zijn vele onderdelen wordt het ook nog net iets lastiger. Daarom nemen wij de montage op ons. Uw buffetkast zal snel in elkaar worden gezet waarna u er direct van kan gaan genieten.

Inspiratie opdoen en ontwerpen in onze showroom

U kunt onze buffetkasten en andere meubelen bewonderen in onze showroom. Deze bevindt zich aan de Energieweg 6 in Renkum. Zo ziet u hoe de meubels eruitzien in een woonomgeving.

Daarna kunt u samen met onze ontwerpers bedenken hoe de buffetkast het best vorm kan worden gegeven, zodat deze past bij uw wensen en stijl. Gegarandeerd dat het resultaat nog mooier is dan u in gedachte had.

Wacht dus niet langer en zet de eerste stappen naar uw prachtige en praktische buffetkast!

Afspraak maken