Zoeken

Cuadro sidetable

Een verrijking voor het interieur

Een meubel dat als een accessoire uw styling afmaakt: de Cuadro sidetable. Om mooie persoonlijke items op te tonen of om een lamp op te plaatsen. Het unieke aan dit bijzetkastje is dat deze dankzij de strakke belijning in elke interieurstijl toepasbaar is. Ontdek hoe deze robuuste en veelzijdige sidetable uw interieur kan verrijken.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw Cuadro sidetable eruit?

Het eikenhouten meubel is met zorg vervaardigd met veel aandacht voor detail, waarbij natuurlijke schoonheid naadloos samengaat met dit tijdloze ontwerp. Naast de Cuadro sidetable bestaat de Cuadro collectie uit verschillende salontafels en een eetkamertafel, dressoir en TV-meubel.

De Cuadro sidetable is in verschillende houtkleuren te verkrijgen. Beschikbaar in meerdere afmetingen, zodat het meubel altijd in uw ruimte past. Bij Hofstede Raanhuis maken we maatwerk en laten we de ruimte spreken. Onze meubels worden vervaardigd in onze eigen producties, waaronder in onze fabriek in Nederland, in Renkum. Uniek design zoals u dat voor ogen heeft.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte