Cuadro TV-meubel

Simpel en elegant design

Een tv-meubel is perfect om uw tv centraal in de woonkamer te plaatsen en alle snoeren en apparaten te verbergen. Daarnaast biedt het Cuadro tv-meubel ruime opbergruimte en is het een streling voor het oog. Dit unieke meubelstuk geeft een ruimte persoonlijkheid.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Cuadro TV-meubel eruit?

Het Cuadro tv-meubel is geheel op maat te maken. U kunt de afmetingen zelf bepalen, de houtkleur en de afwerking bepalen en kiezen voor een staand of hangend meubel. Ontwerp samen met ons uw gewenste tv-meubel. Het Cuadro tv-meubel is prachtig te combineren met het Cuadro dressoir, de Cuadro wandkast of bijvoorbeeld de Cuadro salontafel.

De gehele collectie van Hofstede Raanhuis kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap met veel aandacht voor een perfect eindresultaat. Onze eigen fabriek in Nederland zorgt voor korte levertijden en hoge kwaliteit met al meer dan 100 jaar ervaring. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bezoek onze showroom in Renkum of vind een dealer bij u in de buurt.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte