Zoeken

Cuadro wandkast/boekenkast

Geheel naar uw wens

Iedereen heeft een andere woonruimte en wensen, wij snappen dat een standaardformaat kast daarom niet altijd bij past. Een uitkomst is onze Cuadro boekenkast die geheel naar uw wensen wordt ontworpen. Denk hierbij aan de indeling en diepte van de boekenkast volgens de afmetingen die u wenst. Zo past de kast perfect in uw interieur.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet jouw favoriete Cuadro wandkast/boekenkast eruit?

Wat de mogelijkheden zijn qua design? U kunt kiezen uit vele houtsoorten en -kleuren. Maar denk ook aan de keuze tussen lades of deurtjes en wel of geen ingebouwde verlichting. Samen maken we van uw gewenste unieke Cuadro boekenkast een prachtig resultaat.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Wij bewijzen bij Hofstede Raanhuis al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. In eigen fabriek ontwerpen en maken wij prachtige, sterke maatwerk meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte