Zoeken

Cuadro wandkast

Luxueuze en unieke uitstraling

Cuadro wandkast, gemaakt van hoogwaardig eikenhout, is een statement in uw interieur. En ook niet onbelangrijk, het geeft u de opbergruimte waar u naar zoekt. De indeling van de kast bepaalt u zelf. Kiest u voor een speels of juist een strak design? Met de mogelijkheid tot ingebouwde spotjes wordt er een wandkast gecreëerd met een luxueuze en unieke uitstraling.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet jouw favoriete Cuadro wandkast eruit?

De wandkast wordt op maat gemaakt dus we maken hem voor u op de afmetingen die bij uw wensen en ruimte passen. De Cuadro kast is in verschillende houtkleuren te verkrijgen. Benieuwd naar alle opties voor het design? Ga samen met onze adviseurs aan de slag om de mogelijkheden te bekijken.  

Wij leveren maatwerk tot in detail dankzij onze eigen Nederlandse fabriek. Al meer dan 100 jaar werken onze vakmensen vol passie om de mooiste meubels te maken. Zij hebben dankzij de jarenlange ervaring de meubelambacht tot in detail eigen gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte