6, 7 & 8 februari
Huisshowdagen

Meer informatie via: Huisshowdagen

Kast op maat

Dressoir

Topkwaliteit dressoirs

Hofstede Raanhuis biedt een uitgebreide collectie aan dressoirs van hoogwaardige kwaliteit. Er is altijd ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie van Hofstede Raanhuis. In overleg is het mogelijk om uw ideale dressoir in de meubelfabriek te ontwerpen en produceren.


Afspraak maken
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Niet alleen banken en stoelen worden in de meubelfabriek ontworpen. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis wordt dagelijks met de beste productiemethodes de meest kwalitatieve dressoirs gemaakt. Waarbij vakmanschap centraal staat. Dit geldt ook voor uw dressoir op maat: deze wordt met veel aandacht en passie in de meubelfabriek gerealiseerd.

Afspraak maken

Dressoirs op maat

Dressoirs in elk gewenst formaat en afwerking

De dressoirs van Hofstede Raanhuis hebben meerdere lades en kastjes. Dit zorgt ervoor dat er voldoende opbergmogelijkheden zijn voor spullen in uw huis. Met een dressoir blijft uw huis lekker opgeruimd en overzichtelijk. Ook kunt u een dressoir gebruiken om mooie en persoonlijke spullen op te plaatsen. Verder zijn de dressoirs van Hofstede Raanhuis laag, waardoor er aan de muur erboven nog voldoende ruimte is om bijvoorbeeld lijsten, een spiegel of een schilderij te plaatsen. Door die ruimte bij uw dressoir te betrekken, creëert u een bepaalde eenheid en rust.

Bij Hofstede Raanhuis vindt u een groot aanbod dressoirs in verschillende materialen en stijlen, van klassiek tot aan stoer. Bij het uitzoeken van een mooi dressoir is het aangeraden om rekening te houden met de achterliggende muur. U zou een dressoir in dezelfde kleur als uw muur kunnen kiezen, maar u krijgt een verfijnder resultaat te zien indien u kiest voor een andere kleur. Het is altijd mogelijk om de dressoirs van Hofstede Raanhuis op maat te laten maken, zodat deze volledig passend is in uw interieur.

De collectie

Onze uitgebreide standaardcollectie bestaat uit verschillende modellen bestaande uit diverse materialen en stijlen. Zo hebben we de Avalé, Cuadro, Citadel, Edge, Havixhorst, Lorena, Novembre en Salland. Onze Citadel en Edge zijn recentelijk toegevoegd aan de collectie. Naast de staande dressoirs, is de Lorena dressoir tevens in een hangend formaat aan te leveren.

Neem contact met ons op

Lastig om een keuze te maken? Neem dan gerust contact op of kom langs in de showroom om de verschillende dressoirs te bekijken. Onze adviseurs staan hier klaar om u deskundig advies te geven. Het is tevens mogelijk om ter plekke maatwerkmogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Afspraak maken