Novembre dressoir

Novembre dressoir

Het ideale opbergmeubel

Een modern en verfijnd dressoir. Ideaal als opbergruimte in elke ruimte van uw woning. Maak het dressoir zo breed en hoog als u wilt. Natuurlijk kunt u bovenop het dressoir ook een prachtige spiegel of andere accessoires plaatsen, om het plaatje helemaal af te maken. Dit dressoir is niet alleen heel praktisch maar zal ook een echte eyecatcher vormen in de ruimte.

Het is mogelijk om dit dressoir geheel op maat te laten maken. Kies de gewenste afmetingen en besluit waar u lades of juist deurtjes wilt hebben. Daarnaast bepaalt u de hoogte van de pootjes en opties zoals u wenst. Ontwerp samen met ons uw gewenste Novembre dressoir.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies