Zoeken

Edge barkast

Onderscheidend karakter

Een barkast is een mooie aanvulling in het interieur. Een uitbreiding van de eethoek of de keuken. Een plek om glazen, flessen, servies en uiteraard mooie wijnen en dranken op te bergen. Al wordt het begrip barkast tegenwoordig ruimer geïnterpreteerd en dient de kast ook perfect om op te bergen en tentoonstellen van enkele persoonlijke items, zoals een mooie vaas, een dierbare foto of accessoire tentoon te stellen.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge Barkast eruit?

De barkast is op ambachtelijke wijze vervaardigd met originele houtverbindingen zodat het meubel zeer sterk is. Het onderscheidende karakter van de Egde collectie en dus ook van deze stijlvolle Edge barkast is de subtiele belijning voor de fijnproever. Het eikenhout is van sublieme kwaliteit en dat is direct zichtbaar. Kwaliteit staat bij Hofstede Raanhuis niet voor niets heel hoog in het vaandel.

Niet alleen vanwege de aanpasbare maat, maar ook omdat u de kast qua uitstraling helemaal kunt laten aanpassen aan uw wensen past deze barkast altijd in uw interieur. U heeft namelijk keuze uit verschillende houtkleuren en beslagopties en daarnaast diverse front-, kader en pootopties. U stelt de kast samen en uiteraard adviseren we u daar graag bij.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte