Zoeken

Edge boekenkast

Stijlvol en minimalistisch

Functioneel met een stijlvolle en minimalistische uitstraling is waar de boekenkast uit de Edge collectie voor staat. Natuurlijke materiaal van topkwaliteit speelt de hoofdrol; duurzaam eikenhout. Verzamel al uw favoriete boeken, van literatuur tot fotoalbums op een rij. Creëer uw eigen bibliotheek.

De open en gesloten vlakken geven u de ruimte om praktisch op te bergen en om boeken en mooie items tentoon te stellen. De boekenkast geeft een ruimte persoonlijkheid. En u maakt de boekenkast nog persoonlijker door deze op maat te laten maken. Bij Hofstede Raanhuis bieden we u namelijk talloze maatwerkmogelijkheden.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge Boekenkast eruit?

Maatwerk ziet u terug in onze talloze maatwerkopties. Kies voor een boekenkast met geheel open vlakken of juist voor een gesloten kast. Of een combinatie. Gesloten deuren, glazen deuren of lades behoren tot de mogelijkheden. En we gaan nog een stap verder want u heeft daarnaast nog keuze uit diverse afmetingen, tien verschillende houtkleuren en diverse front- en kaderopties waarmee u de kast een unieke stijl geeft. Uiteraard kunt u ook kiezen uit verschillende poot- en beslagopties voor een persoonlijke touch.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte