Zoeken

Edge broodkast

Praktisch en stijlvol

Een kast als de broodkast van vroeger. De voorraadkast voor in de keuken waar alle provisie werd bewaard. Van oorsprong is het een smalle kast met een of twee deuren en veel praktische opbergruimte. Tegenwoordig wordt de kast multifunctioneel ingezet en is deze kast ook ideaal voor in de woonkamer of werkkamer.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge Broodkast eruit?

Een stijlvolle slanke kast die veel opbergruimte biedt. U kunt de kast qua uiterlijk, maar ook van binnen helemaal indelen naar uw wensen. Vindt u het fijn als de kast één deur heeft of wilt u ook lades? Deuren met glas zijn een optie zodat u een doorkijkje geeft naar mooie items in de kast. Of kiest u liever voor nog meer opbergruimte? Dan kunt u de kast ook breder laten maken. En qua houtkleuren en structuren bieden we u uiteraard ook volop keuze. Oftewel, dankzij talloze opties past deze kast altijd in uw interieur.

Wij kunnen maatwerk tot in detail leveren dankzij onze eigen fabriek. Al meer dan 100 jaar werken onze vakmensen vol passie om de mooiste meubels te maken. Zij hebben dankzij de jarenlange ervaringen de meubelambacht tot in detail eigen gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte