Zoeken

Edge dressoir

Stijlvol en functioneel

Een dressoir is een ideale opbergkast die functioneel perfect combineert met een stijlvolle uitstraling. De Egde collectie kenmerkt zich door de subtiele belijning en het eikenhout waaruit de kast wordt vervaardigd is van sublieme kwaliteit. Hofstede Raanhuis staat voor oer-Hollands meesterschap en maatwerkmeubelen en dat mag gezien worden.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge dressoir eruit?

Een dressoir dateert al uit de middeleeuwen. In die tijd werd dit type kast multifunctioneel ingezet. Als een meubelstuk om mee te pronken en om tafelgerei en etenswaren in op te bergen. En zo gebruiken we hem nu nog. Fijn voor in de woonkamer of eetkamer om servies in op te bergen en om mooie accessoires op tentoon te stellen. De Edge dressoir kast kan ook hangend worden geleverd en is perfect te combineren met onze andere meubels uit de Edge collectie zoals de wandkast, de salontafel, de bartafel en side table.

We kunnen maatwerk, atelierwerk, leveren omdat onze fabriek sinds 1913 in Nederland is gevestigd. De lijnen zijn kort en we werken met vakmensen die de echte meubelambacht nog kennen. Ervaar waar ruim 100 jaar historie, ervaring en innovatie toe leiden.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte