Zoeken

Edge TV-meubel

Met een prachtig en praktisch design

Stijlvol, stoer en tijdloos, dat is het Edge TV-meubel. Geheel naar uw wensen samen te stellen. Gemaakt van de beste materialen. Prachtig sterk eikenhout en dat ziet u direct. Een mooi design gecombineerd met praktische opbergruimte. Functioneel en elegant.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge TV-meubel eruit?

Het Edge TV-meubel is geheel op maat te maken. Wat onder andere betekent dat de afmetingen door u te bepalen zijn. Het standaard design van dit meubel is strak en modern met minimalistische details. Er zijn verschillende mogelijkheden rondom de deurtjes en laden. Ook kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en -kleuren. Oftewel het Edge TV-meubel wordt geheel volgens uw wensen ontworpen.

Hofstede Raanhuis biedt ongekende mogelijkheden en stelt een meubel, samen met u, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. In onze eigen fabriek in Nederland wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte