Edge wandkast

Functioneel en stijlvol

De Edge wandkast heeft een slank, minimalistisch ontwerp. Materialen van hoge kwaliteit spelen de hoofdrol. Prachtig sterk eikenhout en dat ziet u direct. Een mooi design gecombineerd met praktische opbergruimte. Functioneel en stijlvol. Een wandkast op maat die u helemaal naar uw eigen wensen samenstelt. Wij hebben de basis gecreëerd en er zijn talloze mogelijkheden om de wandkast te personaliseren.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Edge Wandkast eruit?

Wilt u vooral items opbergen of wilt u ook persoonlijke accessoires een mooie plek geven? U heeft keuze uit open en gesloten vakken. Dichte deuren, glasdeuren en lades behoren tot de opties. Wilt u meer opbergruimte? Laat de kast een slag breder maken.

En omdat we bij Hofstede Raanhuis verder gaan dan maatwerk heeft u daarnaast nog keuze uit tien verschillende houtkleuren, diverse front- en kaderopties waarmee u de kast een unieke stijl geeft. En uiteraard kunt u ook kiezen uit verschillende poot- en beslagopties voor een persoonlijke touch.

Onze fabriek is in Nederland gevestigd waardoor onze lijnen kort zijn en we u atelierwerk kunnen bieden. Vanaf de grondslag hebben onze vakmensen de ambacht eigen gemaakt en doorgegeven van generatie op generatie. Met zoveel kennis en liefde voor het meubelvak weten we exact met w

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte