Zoeken

Nolan Dressoir

Luxe en ruimte

Een stijlvolle, slanke kast die verrassend veel opbergruimte biedt. Het Nolan dressoir is functioneel met een luxueuze uitstraling. Stoer en toch subtiel, perfect voor ieder interieur. Het eikenhout waarmee het meubel vervaardigd is, is van sublieme kwaliteit en dat is direct zichtbaar. Kwaliteit en ambacht staan hoog in het vaandel bij Hofstede Raanhuis. Bij het samenstellen van uw Nolan dressoir heeft u ruime keuze uit verschillende kleuropties, houtafwerkingen en beslag.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Nolan Dressoir eruit?

Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we de mooiste en sterkte meubels maken. Daardoor kunnen we maatwerk leveren en net dat stapje extra zetten om het meubel helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Wilt u graag een hoog of laag dressoir? Alleen met deuren of ook met lades? Het dressoir is helemaal naar wens samen te stellen.

Prachtig te combineren met de Nolan wandkast, de Nolan eettafel of bijvoorbeeld de Nolan salontafel. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte