Zoeken

Nolan wandkast

Stoer en subtiel

Strak design met een tijdloze look, dat is de Nolan wandkast. Stoer en toch subtiel. Perfect voor ieder interieur. Stel uw persoonlijke items tentoon in deze prachtige wandkast. De open en gesloten vakken bieden een spannend contrast en oneindig veel opbergruimte. De kast is volledig in te delen naar wens dankzij de ruime keuze-opties die deze kast biedt. Wilt u graag open vakken of juist deuren? Of liever een speelse combinatie van beide? Alles kan. Onze houtcollecties kennen zeer veel mogelijkheden, dus laat u inspireren.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Nolan Wandkast eruit?

Materialen van hoge kwaliteit, uitgesproken en krachtig. Kies het houtsoort met uw eigen afwerking: glad of geborsteld hout. Maak deze kast helemaal tot uw unieke meubelstuk. Liever een stalen onderstel met keuze uit zes kleuren of een zwevende plint? Laat uw woonwensen uitkomen met deze stijlvolle wandkast.

Onze fabriek is in Nederland gevestigd en dat maakt het voor ons mogelijk om maatwerk tot in detail te leveren. Waar de keuzemogelijkheden normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder. We leveren atelierwerk en vormgeven naar de ruimte in huis. Van de lengte van de kast tot aan de details van het hout.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte