Zoeken

Novembre dressoir

Het ideale opbergmeubel

Een modern en verfijnd dressoir. Ideaal voor extra opbergruimte in elke ruimte van uw woning. Maak het dressoir zo breed en hoog als u wilt. U kunt bovenop het dressoir een prachtige spiegel of andere accessoires plaatsen, om het plaatje helemaal af te maken. Dit dressoir is niet alleen heel praktisch maar vormt ook een echte eyecatcher in de ruimte.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre Dressoir eruit?

Het is mogelijk om dit dressoir geheel op maat te laten maken. Kies de gewenste afmetingen en besluit zelf waar u lades of juist deurtjes wilt hebben. Daarnaast bepaalt u de hoogte van de pootjes en opties zoals u wenst. Ontwerp samen met ons uw gewenste Novembre dressoir op maat.

Wij kunnen tot in detail maatwerk leveren dankzij onze eigen fabriek. Onze vakmensen werken al meer dan 100 jaar vol passie om de mooiste meubels te maken. Dankzij de jarenlange ervaring hebben ze de meubelambacht tot in detail eigen gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte