Novembre vitrinekast

Klassiek

Vitrinekast Novembre is een kast met klasse gemaakt van hoogwaardig eikenhout. De klassieke kast is slank vormgegeven en biedt ruimte om uw dierbare, persoonlijke items tentoon te stellen. Het glas geeft een mooie doorkijk naar een waardevolle foto, een goede wijncollectie, een mooi boek of een ander favoriet item dat de aandacht verdient. Daarnaast biedt de vitrinekast fijne opbergmogelijkheden dankzij de handige indeling.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre Vitrinekast eruit?

Wat de mogelijkheden zijn qua design? U kunt kiezen uit vele houtkleuren. Maar denk ook aan de keuze tussen lades of deurtjes en wel of geen ingebouwde verlichting. Samen maken we van de Novembre vitrinekast een prachtig resultaat dat past bij uw wensen. Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis.

De Novembre vitrinekast is perfect te combineren met de andere houten meubelen uit de Novembre collectie, zoals de Novembre salontafel en tv-meubel. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte