Zoeken

Novembre wandkast

Volledig naar uw wensen in te delen

Een wandkast met klasse is hoe het Novembre model genoemd mag worden. Tijdloos en verfijnd. Niet onbelangrijk dat er ook veel opbergruimte te creëren is. De ruime hoeveelheid maatwerkmogelijkheden zorgt ervoor dat de wandkast het gewenste design krijgt zoals u dat voor ogen heeft. Met de juiste afmetingen, vormgegeven naar de ruimte.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Novembre Wandkast eruit?

Kies voor deurtjes of extra lades om uw spullen op te bergen. Wilt u ook accessoires tentoonstellen? Dan zijn open planken een goede keuze. Uiteraard kunt u ook zelf de houtkleur bepalen, zodat de kast op maat perfect uitkomt in uw interieur.

In onze eigen fabriek in Nederland wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen. Zonder concessies te doen aan design en comfort. Bij onze dealers en in onze showroom staan adviseurs klaar waarmee u de mogelijkheden van de Novembre wandkast kunt bespreken. Wij zien u graag langskomen!

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte