Zoeken

Oriano accent cupboard

Evenwicht & contrast

Oriano accent cupboard biedt de perfecte eyecatcher voor uw interieur. Een harmonieus, subtiel design dat toch in het oog springt. Om een prachtige vaas, kunstobject of persoonlijk item in tentoon te stellen. Om deze items extra uit te lichten is het mogelijk om dimbare spots aan het design toe te voegen.

Bekijk brochure

Vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout

Hoe ziet uw favoriete Oriano accent cupboard eruit?

Een tijdloos design dat naar uw wensen op maat gemaakt kan worden. Het meubel is beschikbaar in een ruime hoeveelheid kleuren, in stof en leder. Ook is Oriano beschikbaar in vier verschillende hoogtes. De ruime keuzemogelijkheden in combinatie met de hoogstaande kwaliteit, de perfecte afwerking en de subtiele details maken het verschil. Anders dan anders, uniek in zijn soort.

Wij bewijzen al ruim honderd jaar dat Holland vakmanschap meesterwerk is. U droomt, wij creëren. Wacht daarom niet langer en stel de Oriano accent cupboard samen met onze adviseur samen. Kom naar één van onze dealers of onze showroom in Renkum voor persoonlijk advies.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte