Tortona cabinet writing desk

Subtiel en luchtig

De Tortona writing desk kenmerkt zich door het subtiele en luchtige ontwerp. De slanke poten, ronde vormen en het toegankelijke design maken het tot een uniek meubelstuk. Ter decoratie voor in de woonkamer of functioneel te gebruiken in de werkkamer. Stijlvol en uitgedacht tot in detail.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Tortona cabinet writing desk eruit?

Door de hoogwaardige afwerking en het tijdloze ontwerp is het een echte aanwinst voor in uw interieur. Volledig af te stemmen op uw woonwensen door de ruime hoeveelheid maatwerk opties die Hofstede Raanhuis biedt. Zo kunt u kiezen uit diverse houtkleuren, zodat u deze perfect kunt afstemmen op uw interieur. Zo stelt u zelf uw ideale bureau samen.

Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. Dankzij onze eigen fabriek in Nederland, in Renkum kunnen wij u ambachtelijk maatwerk leveren. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we het perfecte meubel voor u produceren. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte