Zoeken

TORTONA CABINET WRITING DESK

Tailor-made masterpiece

TORTONA CABINET WRITING DESK

Altijd uw ideale eettafel

De Tortona writing desk kenmerkt zich door het subtiele en luchtige ontwerp. De slanke poten, ronde vormen en het toegankelijke design maken het tot een uniek meubelstuk. Ter decoratie voor in de woonkamer of functioneel te gebruiken in de werkkamer. Stijlvol en uitgedacht tot in detail.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Tortona

Door de hoogwaardige afwerking en het tijdloze ontwerp is het een echte aanwinst voor in uw interieur. Volledig af te stemmen op uw woonwensen door de ruime hoeveelheid maatwerk opties die Hofstede Raanhuis biedt. Zo kunt u kiezen uit diverse houtkleuren, zodat u deze perfect kunt afstemmen op uw interieur. Zo stelt u zelf uw ideale bureau samen.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte