Zoeken

Tortona display cabinet

Stijlvol & multifunctioneel

Een meubel dat elegant, stijlvol en multifunctioneel is. Minimalistisch vormgegeven en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Gemaakt om van te genieten. Tijdloos en sober, uitgedacht tot in de detail. Dat is de Tortona display cabinet.

Bekijk brochure

Diverse mogelijkheden

Hoe ziet uw favoriete Tortona display cabinet eruit?

Een kast is een onderdeel die duidelijk terug is te zien in het interieur. Daarom is het erg belangrijk dat deze past bij uw wensen en de ruimte. De Tortona display cabinet is helemaal af te stemmen op uw woonwensen door de vele verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor deuren van glas of volledig gemaakt van spiegels. Wilt u een moderne touch aanbrengen? Kies dan voor de optie om verlichting toe te voegen.

Wij bewijzen al ruim honderd jaar dat Holland vakmanschap meesterwerk is. U droomt, wij creëren. Wacht daarom niet langer en stel de Tortona display cabinet samen met onze adviseur samen. Kom naar één van onze dealers of onze showroom in Renkum voor persoonlijk advies.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte