Zoeken

Tortona roomdivider

Evenwicht & contrast

De Tortona roomdivider geeft de mogelijkheid om een plek af te zonderen, vult de woonkamer aan en geeft sfeer. Stel met de scheidingswand uw mooiste accessoires in huis tentoon. Een meubel dat de woonkamer aanvult, sfeer en mogelijkheden creëert voor een privé plek zonder afgezonderd te worden. De multifunctionele scheidingswand biedt een plek aan de allermooiste objecten in huis. Stel kunstwerken tentoon of geef ruimte aan een mooi boek.

Bekijk brochure

Vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout

Hoe ziet uw favoriete Tortona roomdivider eruit?

U stelt de roomdivider zelf samen. U heeft keuze uit diverse kleuren eikenhout en staalkleuren. Daarnaast is de roomdivider leverbaar in diverse maatvoeringen en kunt u extra opbergruimte creëren door te kiezen voor deuren.

De Tortona roomdivider is naadloos te combineren met de Tortona dresette, Tortona cabinet en de andere stijlvolle houten meubelen uit de Tortona collectie. Bij Hofstede Raanhuis weten we dankzij jarenlange ervaring precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij één van onze dealers bij u in de buurt.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte