Zoeken

Tortona sideboard

Puurheid & eenvoud

De Tortona sideboard biedt een mooie plek in het interieur om persoonlijke items op tentoon te stellen. Het dressoir biedt verrassend veel opbergruimte. Door zijn vriendelijke uitstraling en zachte vormen. A-symmetrisch en toch in harmonie.

Bekijk brochure

Vriendelijke uitstraling en zachte vormen

Hoe ziet uw perfecte Tortona sideboard eruit?

Materialen van hoge kwaliteit, uitgesproken en krachtig. Het eikenhout heeft een prachtige afwerking van brushed hout. Maak deze kast helemaal tot uw unieke meubelstuk. Onze fabriek is in Nederland gevestigd en dat maakt het voor ons mogelijk om maatwerk tot in detail te leveren. Design in uw eigen stijl.

Waar de keuzemogelijkheden normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder. We leveren atelierwerk en vormgeven naar de ruimte in huis. Van de lengte van de kast tot aan de details van het hout. Naadloos te combineren met de Tortona cabinet of de Tortona column table. Uiteraard helpen u hier graag bij een dealer bij u in de buurt. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte