Zoeken

Tortona tv sideboard

Tortona TV side board

Evenwicht & contrast

Tortona TV side bord biedt ruime opbergruimte en is een streling voor het oog. Dit unieke meubelstuk geeft een ruimte persoonlijkheid. Het ontwerp is slank en minimalistisch vormgegeven. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van deze design kast.

Bekijk brochure
Tortona tv sideboard

Vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout

Hoe ziet uw favoriete Tortona tv side board eruit?

Het tv-meubel is beschikbaar in een ruime diversiteit aan maten. Zo past het meubel altijd in uw interieur. In te delen naar wens met standaard deuren, lades en zelfs extra brede lades. Vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout en beschikbaar in 10 verschillende kleuren. Bij Hofstede Raanhuis leveren we maatwerk om uw droommeubel werkelijkheid te laten worden.

Naast het tv-meubel biedt de Tortona collectie ook een eettafel in diverse vormen, bartafel, cabinet, dressoir en meer. Onderdeel van de Hofstede Raanhuis collectie waar Hollands meesterschap, design en comfort voorop staan. Hoogwaardige houtsoorten, luxe en rijke stoffen en sprekende kleuren. De collectie staat voor schoonheid, die perfect past bij de verfijnde stijlvolle meubels. 

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte