Gesloten:

Woensdag 17 mei vanaf 3 uur gesloten
Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Kast op maat

TV-meubel

Een oer-Hollands product met een Italiaans tintje

Hofstede Raanhuis is dé kwaliteitsleverancier met een uitgebreide TV-meubel collectie. Hierbij gaat het om oer-Hollandse TV-meubels met een Italiaanse tintje. Daarnaast is Hofstede Raanhuis één van de weinige fabrikanten die vele maatwerkmogelijkheden aanbiedt. Heeft u een beeld van uw ideale TV-meubel? Dan bent u bij Hofstede Raanhuis op het juiste adres.


Afspraak maken
Kast op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

De TV-meubels van Hofstede Raanhuis worden in de meubelfabriek gemaakt. Hier wordt dagelijks in een team met vakmannen met veel precisie gewerkt om de TV-meubels zo perfect mogelijk aan te leveren. Dit geldt ook voor de op maat gemaakte TV-meubel, waarbij uw ideale wensen centraal staan.

Afspraak maken

TV-meubels op maat

TV-meubels in elk gewenste formaat en afwerking

Een TV-meubel van Hofstede Raanhuis draagt bij aan de sfeer in uw huis. Desondanks lijkt het wellicht wel eens alsof de opladers, snoeren en afstandsbedieningen uw woning overnemen. Een TV-meubel van Hofstede Raanhuis maakt hier abrupt een einde aan. De TV-meubels bieden ruimte voor uw TV, maar ook voor andere apparatuur. Zo kan er in de vakken en lades aan alle spullen een eigen plek gegeven worden.

De collectie

Ons ruime assortiment aan TV-meubels bestaat uit verschillende modellen met diverse materialen, stijlen en afmetingen. Zo hebben we de Avalé, Cuadro, Citadel, Havixhorst, Lorena, Novembre en Salland. De Lorena en Novembre zijn ook als hangende varianten aan te schaffen.

De Citadel bijvoorbeeld is voorzien van een mooi strak Cita-greepje. Het Havixhorst en Novembre model zijn daarentegen voorzien van schuifdeuren.

Deskundig advies

Kom gerust langs in onze showroom om onze klassieke houten TV-meubels tot aan TV-meubels met strakkere vormen te bewonderen. Hier staan we voor u klaar om het benodigde advies te geven. U kunt zelfs ter plekke de maatwerkmogelijkheden bespreken. Of neem gerust contact op.

Afspraak maken